Dotari salon

 • OxyGeneo™ by Pollogen, terapia de oxigenare a pielii

  OxyGeneo™ - Exfoliere, Oxigenare, Infuzie de nutrienti

  ⦁ Intinde, tonifica si catifeleaza.

  ⦁ Imbunatateste culoarea si textura.

  ⦁ Oxigeneaza din interior.


  Rezultate vizibile inca de la primul tratament.


  Ce este 3-in-1 Super Facial?

  geneO+ este o platforma noua care redefineste tratamentele faciale prin combinarea tehnologiilor sale inovatoare OxyGeneo si TriPollar. O singura platforma realizeaza acum multiple proceduri intr-un singur tratament Super Facial:

  Exfoliere | Infuzie | Oxigenare | Reducerea ridurilor


  OxyGeneo este un dispozitiv facial de intretinere a tenului care elimina liniile fine, reduce ridurile, revitalizeaza tenul lipsit de stralucire si ofera un aspect sanatos si echilibrat. OxyGeneo se inspira din izvoarele naturale cunoscute pentru proprietatile lor de oxigenare a pielii. Prin stimularea acestui efect, OxyGeneo declanseaza reactia corpului care trimite oxigen in zona tratata. In acelasi timp, exfoliaza pielea si creeaza un mediu optim pentru infuzia de elemente nutritive esentiale atat in timpul, cat si dupa tratament.


  OxyGeneo™ by Pollogen, terapia de oxigenare a pielii
 • Laser Picosure

  Laserul Nd: YAG elimina tatuaje de diferite culori si grade de complexitate. Lungimea de unda de 1064 nm ii permite sa tinteasca tesuturi mai profunde decat alte lasere. Unda laser este absorbita de catre cromofor si transformata in caldura, distrugand in acest fel intr-un mod controlat tinta dorita.


  Laserul are sistemul dublu de Nd: YAG si de PICO si lucreaza sub tehnica Q-Switching.


  Ce effect are laser-ul ND:YAG dupa tratament?

  Acest tip de laser NU lasa cicatrici. 

  In schimb, pentru o vindecare corecta a zonei tratate si o indepartare a particulelor de pigment in mod corespunzator, ingrijirea post-tratament pe care clientul trebuie sa o urmeze acasa are un rol esential.


  Laser Picosure, eliminare tatuaje
 • Produse Eberlin Biocosmetics

  In anul 1500  inaintea erei noastre, in Egiptul Antic, a fost scris un papirus care continea informatii despre modul de tratare a bolilor si care detaliaza peste 700 de substante extrase in mare parte din regnul vegetal, cu care vindecau bolile si echilibrau corpul si mintea. Este Papirusul Ebers, unul dintre cele mai lungi si mai vechi tratate medicale cunoscute si unde pentru prima data sunt descrise medicina si tratamentele sale cu extracte de plante.


  Datorita puritatii lor, actioneaza asupra tuturor straturilor epiteliale si sunt capabile sa actioneze asupra oricaruia dintre ele.

  ⦁ Uleiuri esentiale.

  ⦁ Fitoextracte de plante medicinale.

  ⦁ Baza de ulei vegetal.

  ⦁ Ingrediente active naturale, aminoacizi, minerale, proteine si vitamine care se obtin din plantele medicinale.

  ⦁ Nivel ridicat de absorbtie datorita puritatii si calitatii formularilor, precum si a afinitatii acestora cu structurile pielii.

  ⦁ Fara coloranti artificiali si conservanti sintetici.

  ⦁ Fara parfumuri artificiale.

  Produse Eberlin Biocosmetics